Artikel index


Overnachting en nog veel meer
Accommodatie is het een, twee, drie of viervoudige. Iets groter individuele kamers zijn ook beschikbaar. We hebben, afhankelijk van het seizoen 25-30 kamers, waardoor het mogelijk is om een ​​groep van maximaal iets meer dan 50 mensen in een-en tweepersoonskamers te vinden.
Alle maar een paar kamers is ten minste voorzien van wastafel in de kamer met koud water. Toiletten bevinden zich in de gang en keuken zijn in de cabine, Reader en Camp Cottage.
Reader cabine die het best is uitgerust, het warm en koud water, en het merendeel van de kamers is tevens voorzien van toiletten. We hebben 12 douches en invalidentoiletten en baby kleedkamer.
Let op: bedlinnen en handdoeken nodig zal zijn, tenzij anders overeengekomen!
Binnen een paar dagen voor aankomst tijd de lijst worden gestuurd naar ons, voor ons in te stellen om de kamers op basis van uw wensen.


Vergadering kamers
De belangrijkste aula is de kapel waar ruimte is voor ongeveer 150 mensen.
In studie hal bij de kapel, die noemen we Sunnemosalen's whiteboard, overhead projector, cassettedeck en film projector. Het is geschikt voor ongeveer 35 mensen of over 25 aan tafels. In studie hal in de Reader Het huisje is een plek voor 25 respectieve 15 mensen. Er zijn ook verschillende zalen die geschikt zijn voor groepswerk.

Vrije tijd en Bewegen
In de bossen op de boerderij zijn vier wandelingen, drie van ongeveer 1,5 km en een van de ongeveer 6 km. De race is misschien wel de grindweg geschikt. Daarnaast natuurlijk, strand, voetbal, volleybal, tafeltennis en de sauna beschikbaar.
Kano Centrum geeft je andere opties. Met een kano kunt u op elk uur peddelen rond de eilanden, of in een paar dagen peddelen een gevarieerde tocht Rinnen - Värmeln. Indien u dat wenst, we zijn blij om een ​​instructie vooral op kano veiligheid en redding te geven. Houd in gedachten dat in het hoogseizoen boeken kano's in de goede tijd.

attracties
Steden en er zijn tal van redelijke afstand van Sandvikengården. In Arvika Rackstadmuseet, in Klässbol zijn er bekende Klässbols opgenomen als onderdeel van de 'round vaartuigen "die ook beschikt over een glasblazer, tin, smeedijzer, meubelmakerij etc. Bij Brunskogs kerk vindt u Skutboudden keramisch atelier en een smederij te vinden.
Sunne ongeveer 40 km van Sandvikengården geassocieerd met Fryksdalens prachtige landschap en de populaire Rottneros park en Selma Lagerlöf thuis Marbacka. Oslo of Karlstad is een geschikt doelwit voor een dagexcursie.
Als u de bus komt niet hoger dan 3,65 meter, kunnen een viaduct passeren richting Sandvikengården. De bus is hoger dus bel Sandvikengården voor informatie over de alternatieve route.

Jobtevredenheid Beleid
Een paar troost regels, hebben we ook Sandvikengården. Het belangrijkste is dat we allemaal zien aandacht en ten opzichte van elkaar, de andere gasten, de tuin en de buren. Dit geldt ook voor alle roken binnenshuis, en dat alle gebruik van alcohol is verboden.
Sandvikengården is open voor iedereen, en dus het kan gebeuren dat u tijdens uw bezoek anders dan uw groep hier zijn. Het kon koffie of zwemmers, campers, hostelgasten zijn of een kano huren.
We willen graag iedereen die wil Sandvikengården komen tegemoet te komen. Indien een groep - de organisatie voert activiteiten die niet in overeenstemming met onze eigen eisen we dat geen openbare propaganda zijn uitgevoerd in verband met het verblijf op de boerderij.

Routine Booking, betalingsvoorwaarden, annulering, etc.
De reservering moet worden bevestigd door de klant binnen een maand. In verband met de bevestiging betaalde een boekingskosten. De reserveringskosten wordt in mindering gebracht op de eindfactuur en zullen niet worden terugbetaald voor een geannuleerde deel. Bij annulering 4-6 weken voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht een bedrag van meer 10% van de prijs van de geannuleerde deel, (dwz totale vergoeding + 10%). Bij annulering later dan vier weken voor de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht een extra 20% van de overeengekomen prijs voor de geannuleerde deel (dat wil zeggen de totale vergoeding + 30%). Dit leverde de overeenkomstige tijd niet gebruikt door een andere client. Uiterlijk vijf dagen voor de aankomst, het definitieve aantal deelnemers aangemeld. Bij afname van meer dan 10% van de deelnemers uiterlijk 5 dagen voor aankomst in rekening gebracht een totaal 50% van de overeengekomen prijs voor deze vermindering.
We geven een algemene groepskorting, wat betekent dat voor elke betalende 25 gratis accommodatie verkregen voor een persoon.
Welkom!

Contact

adres
Sandvikengården
Sandviken
671 94 Brunskog
Telefoon 
telefoon Keuken
+ 46 (0) 570 50025
+ 46 (0) 570 50025
E-mailadres
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
org.nr
872000-3212

rekeningen

plusgiro
64 19 49-3
Bankgiro
729-6353
Ze waren
SE3280000008431932047110
Swift Code
SWEDSESS
Ritselen
123-362 21 07